El futur de Lleida el fem entre totes

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , .

Hi ha coses que malgrat sonar-nos a xino tenen una importància cabdal en la nostra vida. Una d’elles és el POUM, que els recomanem que coneguin una mica perquè marcarà les seues vides i les dels que venen darrera, com a mínim, per 20 anys.

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal és un document que estableix cap a on anirà la ciutat en els propers anys i, malgrat que no tocava revisar-lo fins al 2023, el PSC i els seus socis ens l’han intentat colar. De fet la Generalitat ha admès fa uns dies que no està justificada la revisió anticipada del POUM que fa l’equip de govern

Sabedors que el seu temps al poder és a punt de finar, han fet un POUM a corre-cuita que vetlla sobretot pels interessos d’uns pocs, i per això n’han parlat poc, i amb la boca petita. Probablement vostè no està en aquesta llista de persones beneficiades pel pla urbanístic.

Per tot plegat som moltes les persones i entitats que, en la defensa de l’interès col·lectiu, pensem que juntes i mobilitzades per la construcció d’un futur per a Lleida aturarem el POUM. El Comú se suma a la campanya #AturemElPOUM i ha presentat un contenciós que pot ser una oportunitat per aturar un pla urbanístic que especula i no respon a l’interès comú. Creiem en un pla d’ordenació urbana al servei de la ciutadania que situï Lleida com a capital i ciutat referent que mai hauria hagut de deixar de ser.

Si volen donar suport a la campanya al web aturemelpoum.cat trobaran tota la informació i el calendari amb els dies en que serem en cada barri fent trobada amb els veïns i veïnes. Hi trobaran una eina per poder consultar si el seu edifici està afectat per la rebaixa d’alçades que preveu l’equip de govern, que repercuteix en el valor dels edificis afectats i en la capacitat per rehabilitar-los. Al web s’habilita un número de compte per contribuir a aconseguir els 15.000 euros necessaris per pagar el contenciós per aturar el POUM:

ES66-3025-0020-1114-0001-1922

Juntes ho aconseguirem! 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest