El misteriós cas de les cintes bordeus desaparegudes

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , .

Adrecem aquesta carta al ciutadà o grup de ciutadans que en els darrers dies ens han ajudat a enretirar les cintes color bordeus que el Comú de Lleida ha penjat per la ciutat. Sabem que, immersos en el tragí de la campanya, hom pot perdre el sentit del temps. És per aquest motiu que us volem recordar que la campanya electoral s’acaba el dia 22 de maig. REPETIM: La campanya s’acaba el 22 de maig. No cal que ens ajudeu a retirar els llaços fins que arribi aquest dia.
Si, per una altra banda, l’afany per retirar precipitadament les cintes no és fruit de l’esperit de col·laboració i aquest és deu més bé a la voluntat de disminuir l’impacte de la proposta del Comú en la ciutadania, que voleu que us diguem: feu tard. Vam penjar llaços farts de campanyes farcides d’eslògans i photoshop. Cansats de campanyes desproporcionades, poc ecològiques i pagades amb els diners de tothom. Els llaços eren la nostra proposta tranquil·la, simpàtica i discreta. Una manera elegant, ens sembla a nosaltres, de generar debat sense molestar massa a la ciutadania i sense embrutar la ciutat.

Llaços desapareguts: us trobarem a faltar!

Llaços desapareguts: us trobarem a faltar!


De poc us servirà retirar els llaços amb la mala intenció que la ciutat no es faci càrrec d’aquest missatge. No feia pas falta que arribés el Comú a dir una cosa que tothom ja veu. Dir les coses que la gent ja pensa té aquest avantatge, no cal fer propaganda, tan sols amb encetar el debat n’hi ha prou.
Ara bé, si com deia en l’inici del text, no hi ha cap afany maliciosament manipulador en aquest fet, insistim: la campanya acaba el dia 22. Fins aquell moment, el Comú continuarà parlant amb la gent, escoltant la ciutadania, treballant per la ciutat. Us convidem a participar en el debat, escoltarem el que no us agrada del Comú i mirarem d’aprendre’n. Si després us apunteu a ajudar-nos a enretirar els llaços, sereu benvinguts. Mai ens sobraran les mans que vulguin ajudar a fer una ciutat millor.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest