El PSC ha plantejat al comú l’opció d’un govern de PSC i comú com a alternativa en una moció de censura al govern de Pueyo

Posted on Posted in Notícies.

El grup municipal socialista ha traslladat al comúdelleida la seva disposició per entomar el repte de la moció de censura al govern de la Paeria, plantejant una alternativa a l’alcaldia de Miquel Pueyo amb un govern de PSC i Comú. Per la seua part, el grup municipal del comú ha plantejat als i les socialistes les contradiccions i dificultats d’aquesta opció que suposa posar d’acord a actors amb uns models de ciutat i de gestió pública molt allunyats, tot i que traslladaran la proposta als seus òrgans de govern.

En la reunió, mantinguda a petició del grup municipal socialista, el comúdelleida ha demanat al PSC que aclareixi quines són les polítiques que vol impulsar en relació a temes de ciutat prioritaris per al Comú, que han marcat diferències substancials entre els dos grups, i quins són els suports amb què compta per tirar endavant aquesta alternativa de govern. Els dos aspectes que dificulten un govern cohesionat al voltant d’un projecte compartit de transformació de la ciutat.

En aquest sentit, el comú valora que les propostes polítiques que les i els socialistes han fet arribar com a punt de partida són molt genèriques i no garanteixen els aspectes cabdals que el comú ha vingut reivindicant i impulsant tant a govern com a l’oposició, tot i que es tracta d’un document que el PSC ha presentat com obert a les propostes que el grup pugui fer arribar.

El comú traslladarà la proposta del PSC als seus òrgans de decisió per valorar-la i donar resposta al grup socialista en una nova reunió a concretar.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest