El viratge del PSC a la dreta: tot s’hi val, inclòs el transfuguisme

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria.

En el seu “tot s’hi val pel la poltrona” el PSC ha anunciat avui que incorpora a una regidora trànsfuga, Rosa Mari Salmerón en una roda de premsa Ros-Espadaler. Ens fa vergonya veure com l’alcalde de tots els ciutadans de Lleida negocia transfuguismes al més pur estil de la vella escola Siurana. I ens avergonyeix veure com una servidora pública accedeix a aquest joc que només es basa en interessos propis i dóna l’esquena a l’interès comú.
Si una regidora no vol seguir defensant els interessos del grup pel qual va ser escollida és ben lícit que plegui i dignament torni a casa. Però considerem inacceptable que es produeixin aquests canvis de cromos amb sous pagats amb diner públic i que haguem de veure com el sr. Ros intenta desestabilitzar rivals polítics amb la més bruta de les tretes polítiques.
Avui vivim un nou exili, el de la ‘S’ de PSC, que -després del pacte amb Ciutadans i amb PP, després de defensar el 155- continua amb el seu gir a la dreta, incorporant una trànsfuga ex d’Unió. Nomenada com a responsable d’educació, Salmerón ha defensat el contrari que Mari Ángeles Ribes, la immersió lingüística. Potser perquè l’únic que uneix a l’equip de Ros és l’ambició de poder. I amb la cultura com a moneda de canvi. Quina experiència acredita la nova co-responsable en aquest àmbit?
El PSOE va defensar durant anys un pacte antitransfuguisme global, però quan pinten mal dades per a Ros, sembla que tot s’hi val per mantenir l’statu quo i que tot segueixi igual.

Imatge d’@UnitsCat

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest