Els adherits validen el posicionament del Comú de Lleida sobre el referèndum amb un 88% de vots favorables

Posted on Posted in Comú de Lleida and tagged , .

El 88,46% dels votants (115) han ratificat el posicionament consensuat per l’assemblea del Comú de Lleida sobre el referèndum. Un 10% (13) s’ha mostrat contrari a aquest posicionament, mentre que l’1,54% (2) ha votat en blanc.
Un total de 130 persones adherides han participat en la consulta telemàtica que vam obrir el passat dia 18 i que es va tancar ahir dilluns a les 23:59.

Assemblea Comú 10 juny 2017


Els resultats han validat el posicionament consensuat de l’assemblea del Comú de Lleida sobre el referèndum que s’ha anunciat per a l’1 d’octubre:

Mantenim que la ciutadania s’ha de poder expressar sobre aquesta qüestió, i donem suport a la celebració d’un referèndum entenent que aquest ha de ser vinculant, efectiu i reconegut internacionalment. Ens refermem en el nostre suport a un referèndum que permeti consultar el poble de Catalunya i demanem que els grups parlamentaris que n’impulsen la convocatòria apostin sense fissures per dotar-lo d’un caràcter vinculant, fer-lo efectiu i dotar de reconeixement internacional els resultats que se’n derivin.
En la nostra aposta per la democràcia radicalment participativa, fem una crida a la participació en el referèndum de tot el poble de Catalunya, tant de la gent que defensa el sí com de la que es mostra partidària del no.
Posem com a premissa irrenunciable per a totes les parts un ferm compromís amb la no-violència.

Agraïm a Pirates de Catalunya la col·laboració que una vegada més ha mantingut amb el Comú per fer possible tècnicament aquesta consulta.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest