Els estudis previs per al projecte del parc dels Barrufets a les Basses ja han costat als lleidatans més de 92.000 euros

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , , .

Àngel Ros va dir al Ple de novembre que aquests estudis no havien superat els 50.000 euros

Malgrat que el comúdelleida no ha pogut participar a la comissió de seguiment de l’Audiència pública de les Basses, ja que així ho estableix el reglament que regula la participació ciutadana, considerem necessari aportar informació a aquesta reunió.
Com va reconèixer Àngel Ros al ple de novembre a preguntes de Joan Vilella (PP) hi ha 50.000 euros de despesa que responen als estudis de mercat i presentacions i “books” que es van aprovar per decret l’onze de juny de 2014. Així ho recull l’acta del ple del mes de novembre de 2014:
Per ser més precisos, es tracta dels tres contractes menors que adjuntem al final (Contracte menor recerca inversors, Contracte menor orientació urbanística, Contracte menor estudi mercat) i que sumen un total de 47.589,30 euros.
A banda de la despesa que l’equip de govern de la Paeria ha reconegut, cal afegir tres pagaments més fets vinculats als estudis previs de les Basses, a través de la Fundació del Paisatge Urbà, tots a l’empresa O PARTNERS, SL. que són 9.000 euros en data 16-7-12, i dos de 15.000 euros i 6.000 euros en data 20-6-13.
A això s’ha de sumar encara el darrer pagament directe en concepte les Basses del 10 desembre, també a O PARTNERS per la producció d’un “render conceptual per a la presentació de l’avantprojecte de parc d’oci familiar de les Basses” per valor de 7.260 euros.
La suma d’aquests contractes menors amb adjudicació directa és de 92.673 euros, mentre que l’alcalde simplement va reconèixer, al Ple de novembre, una despesa de 50.000 euros.

La suma d’aquests contractes menors amb adjudicació directa és de 92.673 euros, mentre que l’alcalde simplement va reconèixer, al Ple de novembre, una despesa de 50.000 euros.

Aquesta comissió de seguiment està constituïda per decret d’alcalde del 8 de març de 2013, la presideix Marta Camps, hi ha un representant de cada grup i sis persones representatives de les entitats que van participar a l’audiència pública del 2012. La primera comissió de seguiment, on es va fer la seva constitució, es va convocar el 10 d’abril de 2013.
Aquesta segona comissió de seguiment d’aquesta tarda la va convocar directament Àngel Ros el 29 de gener, malgrat que l’alcalde no preveu assistir-hi.
Contracte menor estudi mercat Contracte menor orientació urbanistica Contracte menor recerca inversors

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest