En Comú Podem posa en marxa un procés participatiu per fer el programa electoral

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged , , .

ATENCIÓ: AQUEST TREBALL ES TRASLLADA A L’ASSEMBLEA QUE ES FARÀ EL MATEIX DISSABTE 14 A LES 10h a l’Associació FUTUR de la Mariola (c. Artur Mor – Blocs Joan Carles 43). Tota la info aquí
Com potser saps s’ha configurat una candidatura sobirana d’àmbit català que, sota el nom de “En Comú Podem”, es presenta a les eleccions estatals del 20 de desembre.
Alguns dels eixos programàtics bàsics d’aquesta candidatura són la radicalitat democràtica, l’exigència d’un referèndum d’autodeterminació per Catalunya, implementar un pla de rescat ciutadà davant la situació d’emergència social a la que ens ha portat aquesta crisi/estafa, defensar i potenciar el municipalisme ciutadà, i emprendre les mesures necessàries per canviar el model econòmic i les estructures de poder.
Sobra dir que el temps disponible limita substancialment la possibilitat per desenvolupar i debatre aquests pilars programàtics i fer un programa electoral mitjançant un procés participatiu complet. Tanmateix, no per això ens tancarem en banda ni volem deixar-nos totes les idees que podeu aportar per enriquir aquest programa.
És per això que hem plantejat 2 moments en els quals, si és possible, ens agradaria rebre les vostres aportacions i idees al programa electoral:

  • El dissabte 14 de novembre, a les 10h del matí a través d’un taller presencial que es farà simultàniament també a Girona i Tarragona, i a la tarda a Barcelona. En aquest taller es presentarà una primera proposta de mesures programàtiques, es debatran per esmenar-se i/o ampliar-se, i en sortiran els equips de treball que acabaran de completar cadascuna de les propostes. Pots inscriure-t’hi aquí.
  • Durant la 3a setmana de novembre, a través d’un espai de participació en línia obert al tota la ciutadania per valorar les idees fins llavors aportades i proposar-ne de noves.
  • Tots aquests materials i idees les recollirem i recopilarem per presentar el programa electoral el dia 29 de novembre

Volem fer un programa electoral clar, sintètic i contundent, on es visualitzi quins objectius, quines mesures concretes i acotades es poden dur a terme per caminar cap a la societat que volem. Per això, en els espais descrits anteriorment, no demanem grans ni extensos documents que detallin totes i cadascuna de les mesures, sinó que volem recollir les idees força, els titulars que sí o sí hem de tenir en compte. Al taller del 14 de novembre, si vols, et podràs afegir als grups de treball que es crearan per desenvolupar cadascuna de les mesures consensuades.

Imatge de Hibernianscribe a Morguefile

Imatge de Hibernianscribe a Morguefile

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest