Ens abstenim en la modificació del pressupost per facilitar el pagament a proveïdors

Posted on Posted in Notícies, Paeria.

En la Comissió d’Economia celebrada avui dijous el Comú s’ha abstingut en l’expedient de modificació de crèdit per poder facilitar el pagament de factures endarrerides en cas que el Ple Municipal aprovi l’expedient de reconeixement de crèdit. Ens abstenim perquè ens semblen inapropiades les partides escollides pel pagament, que deixen el fons de contingència de 2016 a zero quan no som ni a meitat d’any, en el que considerem una irresponsabilitat. Respecte aquest expedient hem preguntat què ha passat amb partides com convenis de divulgació i enviaments postals que venen en modificació de pressupostos sense estar en reconeixement de crèdit. Hem insistit a preguntar quantes factures d’anys anteriors continuen als calaixos, com vam preguntar al ple, constatant altre cop la pèssima gestió, que porta a que s’hagin de reconéixer factures de 2011 a l’any 2016. Davant les respostes gens satisfactòries hem votat en contra perquè mantenim el mateix criteri que en la comissió anterior: són despeses que no haurien d’haver passat per reconeixement de crèdit sinó que haurien d’haver-se pagat amb el pressupost corrent, i amb aquesta manera de procedir s’incompleix el cartipàs i, finalment, els proveïdors no haurien de patir les conseqüències de la mala gestió d’aquest equip de govern.

Comissió d'economia celebrada aquest dijous 21 d'abril

Comissió d’economia celebrada aquest dijous 21 d’abril


Altres votacions de la comissió
Sobre els recursos plantejats sobre l’aprovació de la relació de llocs de treball (RLT) ens hem abstingut després d’escoltar les explicacions de la junta de personal.
Hem donat suport a la proposta de la Crida per incrementar recursos per portar a terme la modificació del reglament de participació.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest