Ens reunim amb la regidora Carme Valls per donar resposta als pressupostos del govern

Posted on Posted in Notícies.

La regidora del comúdelleida Laura Bergés, s’ha reunit amb la regidora Carme Valls per tractar els pressupostos. “La nostra valoració del pressupost que ha presentat el govern és negativa i ja hem anunciat que presentarem esmenes importants al pressupost“, explicava la regidora Laura Bergés.

Des del comúdelleida es vol dotar de pressupost les polítiques d’habitatge, per poder fer inversions en l’ampliació del parc d’habitatge públic i per fer actuacions en els barris. “Ens preocupa que no es prevegi un pressupost per als plans de barri de Mariola i Centre Històric, on ja fa massa temps que no s’està actuant“, denunciava la regidora del comúdelleida.

Seguint amb aquesta línia, la regidora del comú, Laura Bergés ha destacat també, la necessitat de dotar de pressupost, també, les polítiques de transició ecològica, valorant que el govern no preveu nous projectes més enllà de les accions incloses en els projectes Next Generation iniciats.

Veiem que el govern no preveu cap nova acció per incrementar la producció fotovoltaica en edificis o terrenys municipals, ni per reforçar el transport públic. I que més enllà de les grans actuacions de renaturalització, no hi ha dotació per incrementar l’arbrat als barris on hi ha dèficit de verd“, denunciava la Laura Bergés.

El grup municipal del comúdelleida, també ha destacat esmenes per a intervencions concretes en barris com l’Horta, Sucs i Raimat. “Valorem positivament alguna nova informació que ens ha facilitat la regidora Valls, com que està previst pressupost per iniciar els estudis per dissenyar el Centre d’Interpretació de la Guerra Civil i la postguerra. O que l’ajuntament disposarà d’un estalvi de 800.000 € en amortitzacions d’equipaments de neteja que ja han finalitzat, i que es podran destinar a reforçar el servei. No obstant això, en relació amb la neteja, com en recollida de residus, hem demanat més informació sobre el pressupost que es preveu destinar a accions de sensibilització” concloïa la regidora del comúdelleida.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest