Ens reunim amb l’alcalde de Sucs

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

La regidora del comúdelleida Laura Bergés, s’ha reunit aquest matí amb Guillem Boneu, president de l’EMD de Sucs, per tractar les diferents necessitats de l’EMD davant la propera aprovació del pressupost municipal i del nou conveni amb les entitats descentralitzades.

Coincidim que el nou conveni ha de tenir en compte el nombre d’habitants i també les competències que s’han d’assumir en Sucs per al manteniment de camins i parcs del territori“, afirmava la Laura Bergés.

Seguint amb aquesta línia, en la reunió s’ha comentat la cobertura de la pista de futbet i la necessitat de revisar els criteris de les subvencions de la Diputació, Generalitat i Estat perquè es tinguin en compte les particularitats de les EMD.

Els ajuts Next Generation per a municipis petits o les línies de subvencions de la Diputació no tenen en compte la particularitat de les EMDs, que es queden fora de moltes convocatòries a les quals sí que es poden acollir municipis de mida similar. Per això caldria revisar els criteris d’aquests ajuts”, ha reclamat la regidora del comúdelleida.

Laura Bergés ha destacat la feina que s’està fent des de l’ajuntament de Sucs malgrat aquestes dificultats, amb projectes com l’arranjament de camins per incloure’ls en les rutes naturals que connecten amb Mas de Melons o l’arranjament del Parc del Vilot.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest