Ens reunim amb l’empresa de tecnologia per a la gestió de residus i neteja URD Grup

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

La regidora del comúdelleida Laura Bergés, s’ha reunit aquesta tarda amb URD Grup, empresa especialitzada en tecnologies per a la gestió de la recollida de residus i neteja, per tractar les diferents innovacions tecnològiques que es poden tenir en compte en el nou contracte municipal.

La regidora del comú s’ha interessat per les diferents opcions vinculades a la recollida contenitzada i el Porta a Porta, i els nivells de reciclatge que permeten. “Els estudis encarregats per l’ajuntament ens diuen que el Porta a Porta és l’únic sistema que permet complir, i fins i tot superar, els objectius de reciclatge fixats per llei amb uns índexs de reciclatge entre el 65% i 74%, i amb un cost més favorable per a l’Ajuntament“, explicava la regidora Laura Bergés.

En la reunió els integrants de l’empresa han presentat tot un conjunt de tecnologies per al sistema de recollida de residus, que permeten millorar la gestió de les tasques i rutes de recollida i neteja de la ciutat, i un control de les apertures de contenidors que possibilita aplicar bonificacions i penalitzacions identificatiu que permet bonificar a la població que compleix amb el sistema establert.

A les zones amb Porta a Porta a la ciutat ja estem aplicant aquestes tecnologies i per això no entenem que el govern hagi renunciat a millorar i aplicar el sistema de bonificacions i penalitzacions previst“, lamentava Laura Bergés.

El comúdelleida reclama a l’Ajuntament que acceleri els treballs per definir un nou contracte de neteja i recollida de residus imprescindible per millorar l’estat de la neteja de la ciutat, reduir el nivell de residus i augmentar els índexs de reciclatge.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest