Ens reunim amb PIMEC per tractar propostes en l’àmbit comercial

Posted on Posted in Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , , .

La regidora del comúdelleida, Laura Bergés s’ha reunit aquest matí amb l’equip de PIMEC, Jesús Torrelles President, el Manel Llaràs, vicepresident de Pimec Lleida i president de Pimec Comerç Lleida, el secretari territorial Miquel Àngel Torres i Esther Mellado, tècnica de Pimec Comerç Lleida, per compartir propostes en l’àmbit del comerç a la ciutat.

Els representants empresarials i la regidora del comúdelleida han coincidit en la necessitat de revisar el model de centre comercial de Torre Salses i accelerar el desenvolupament del Pla de l’Estació. «Coincidim que cal una revisió del planejament del SUR 42-Torre Salses, per limitar la mida dels establiments comercials que s’hi poden instal·lar, d’acord amb els punts de la moció que es va aprovar en el darrer ple», reclamava la regidora Laura Bergés.

Els representants de PIMEC s’han interessat també pel desenvolupament del Pla de l’Estació, que segons els estudis comercials que havia encarregat l’entitat empresarial és la ubicació per a un centre comercial que aporta més valor a la ciutat. Des del comúdelleida s’ha valorat que «el govern està alentint el desenvolupament del pla de l’Estació, adduint que la valoració econòmica no està ben feta, i per això li hem demanat d’acord amb quins estudis o informes ha aturat el procés».

Durant la reunió s’ha comentat també el model de contractació pública com una eina per afavorir l’activitat econòmica de les pimes. En aquest sentit, Laura Bergés ha mostrat la seua preocupació per la continuïtat de la Fira de la Contractació Pública. «Entenem que s’han d’introduir millores en la Fira, però que és una eina cabdal per millorar l’accés de les pimes a la contractació pública de la Paeria», defensava la regidora del comúdelleida. Els representants de PIMEC també han destacat la importància de la divisió en lots dels grans contractes públics, per tal que més empreses hi puguin optar.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest