Ens reunim amb Slow Shop per tractar sobre Torre Salses

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

Avui la regidora del comúdelleida, Laura Bergés s’ha reunit amb les representants de Slow Shop per comentar la campanya que han engegat diverses associacions comercials, veïns i veïnes i empresaris de Lleida en oposició al projecte de centre comercial al SUR42.

«Coincidim amb Slow Shop a valorar negativament l’impacte que tindrà un gran centre comercial fora del nucli urbà, tant sobre el comerç de la ciutat com també sobre activitats de restauració i en termes de mobilitat i contaminació», ha recordat la regidora del comúdelleida.

«Lamentem que el govern ja ens hagi confirmat que no pensa prendre cap mesura per donar compliment a l’acord del ple que li demanava una modificació puntual del pla urbanístic per com a mínim limitar aquest impacte negatiu definint un centre comercial de grans superfícies», ha afegit.

Durant la reunió les representants de Slow Shop i la regidora Laura Bergés, han coincidit en plantejar que la millor opció per tenir un centre comercial a la ciutat seria el Pla de l’Estació, que es troba integrat a la ciutat i connectat amb el teixit comercial.

«Necessitem mesures i actuacions per part del govern, en canvi de perjudicar, revitalitzin tot l’entorn de l’eix comercial i Rambla Ferran», compartia la regidora Laura Bergés amb les representants.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest