Entre totes hem aconseguit que no sonin a Lleida les cançons misògines i homòfobes de Kidd Keo

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , .

La discoteca La Nuit ha anunciat la suspensió del concert d’aquest cantant arran de les crítiques de col·lectius feministes i dels grups municipals d’ERC-Avancem, la Crida per Lleida-CUP i el Comú de Lleida. Els tres grups vam fer un prec exigint que es retiri el distintiu de qualitat “Nits Q” a la sala La Nuit Discothèque de Lleida si oferia un concert del cantant, les lletres del qual són misògines, masclistes i homòfobes.
ERC-Avancem, la Crida-CUP i el Comú consideraven que, malgrat la discoteca és lliure de contractar qui vulgui, no pot ostentar un segell de qualitat de la Paeria, que té per objectiu que els espais d’oci nocturn estiguin lliures de masclisme, homofòbia i prevenció de les agressions sexuals, entre altres. També lamentaven que els empresaris d’oci de Lleida promoguin espectacles que atempten contra la dignitat de les dones i altres col·lectius, que són seguits bàsicament per públic jove. Des del Comú de Lleida celebrem que hagin rectificat.
Els tres grups de l’oposició hem donat suport a les iniciatives del Casal Popular de Joves de Lleida, Dones Lleida, sindicats d’estudiants i altres entitats de la ciutat que també han demanat al govern del PSC la retirada d’aquest distintiu.
La sala La Nuit ja va ser avisada el mes de desembre de 2017 —després de dur a terme festes sexistes amb entrada gratis per a les noies, i de programar l’actuació del raper Arce— que no dugués a terme aquests tipus d’accions i concerts en el seu programa.
En aquell moment no se’ls hi va retirar el distintiu “Nits Q”. Malgrat tot, la sala no només no ha eliminat de la seva oferta aquest tipus d’actuacions sinó que torna a demostrar la seva cara més masclista convidant el cantant de trap, Kidd Keo.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest