Aprovada la proposta del Comú, ERC i la Crida per augmentar la seguretat a l’horta

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , .

ERC-Avançem, la Crida per Lleida-CUP i el Comú de Lleida hem aconseguit que tiri endavant per unanimitat que es demani a la junta de seguretat mes patrulles de vigilància a l’Horta, i també que s’instal·lin càmeres de vigilància a les principals vies de l’Horta, aquesta proposta amb abstenció de Ciutadans i PSC.

Les formacions hem exposat que el veïnatge de l’Horta ha explicitat en més d’una ocasió la percepció d’inseguretat davant robatoris que ha patit en els últims temps. Les associacions de veïns i veïnes han demanat en més d’una ocasió que s’hi posi remei, s’han reclamat càmeres de vigilància de trànsit i augment de les dotacions de mossos que patrullen a l’Horta.

Robatori a l’horta de Lleida

Més enllà de la proposta de resolució aprovada, des del Comú reclamem la revisió del conveni de seguretat signat l’any 1999 entre l’Ajuntament de Lleida i els Mossos d’Esquadra en el que l’ajuntament cedia tota la competència de la seguretat a l’horta. Creiem necessari que la Guàrdia Urbana recuperi la responsabilitat de la seguretat amb els veïns i veïnes de l’Horta.

El Comú de Lleida ha fet també una petició d’informació de les dades de l’IBI urbà i rústic de l’Horta de Lleida, i dels ingressos que té l’Ajuntament de Lleida per altres impostos -com el de circulació- aplicats a finques i habitants de l’Horta. Així mateix hem demanat l’import de les partides destinades a inversions i serveis a l’Horta de Lleida amb l’objectiu d’aclarir les balances fiscals que pateix la gent de l’horta de Lleida.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest