Preguntem sobre el model de gestió previst per al mercat de Fleming i sobre Torre Salses

Publicado el Publicado en Notícias.

En la primera Comissió Informativa de la Capital Cultural i les Oportunitats formulem dues preguntes en relació al mercat de Fleming i a la política comercial del nou govern.

En la primera sessió de la comissió, el govern ha exposat les línies d’acció en matèria cultural, de festes i de promoció econòmica. «L’exposició del govern en matèria de comerç s’ha centrat en la promoció del comerç local, però volem saber què pensa fer en relació als centres comercials, que tenen un impacte sobre el comerç local segurament més alt que les campanyes de promoció que pugui fer l’ajuntament», ha explicat Laura Bergés. En aquest sentit, la regidora del Comúdelleida ha valorat que  «seria contradictori que amb una mà el govern prevegi plans de promoció del comerç local, mentre amb l’altra tira endavant un pla com el de Torre Salses que precisament crearà una perjudici molt important al comerç local».

Per altra part, Laura Bergés també ha demanat que el govern concreti quin és el model que preveu per recuperar l’activitat al mercat de Fleming. «Nosaltres seguim reclamant una gestió municipal que assumeixi el correcte manteniment i modernització dels instal·lacions i amb un model de licitació de les parades que incorpori criteris de promoció de l’ocupació juvenil i de promoció de la producció ecològica i de proximitat». En aquesta línia, el Comúdelleida defensa que els mercats municipals s’impliquin en una política activa d’increment de la presència en els mercats del producte local, ecològic i del producte directe de pagès, així com una coordinació entre l’IMO i mercats per desenvolupar plans de formació i ocupació en les diferents professions vinculades a l’activitat dels mercats.

 

La comissió s’ha celebrat a la seu de la regidoria de Cultura

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest