Fem propostes POUM per una Lleida capital, verda, àmplia i amable, on sigui atractiu viure i treballar

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria.

El Comú de Lleida ha registrat avui 29 propostes de modificació a la revisió del POUM. Propostes substancials sobre urbanisme, mobilitat, medi ambient i horta que a partir de demà negociarem amb el regidor d’urbanisme i que des d’avui també compartim amb tots els grups municipals amb la voluntat de cercar els màxims consensos.
La proposta de l’agrupació d’electors aposta per una ciutat més amable, més amplia, amb més zones verdes, i planteja modificar la mobilitat amb iniciatives com els pàrquings dissuasoris soterranis, per treure gradualment protagonisme en l’espai públic al vehicle privat. També apostem per mesures per augmentar el parc d’habitatge públic i per augmentar fins al 50% la previsió de pisos de protecció oficial.
El Comú aposta per un POUM que redefineixi la urbanització de nous vials que contempli la construcció de carrils bici segregats, majors amplades de voreres i carrers i més arbrat, acabant gradualment amb les places “dures”. Cal recuperar els sistemes de Parcs Urbans sense eliminar-ne cap.
Volem una Lleida de qualitat i que sigui un pol d’atracció per la implantació d’activitat econòmica. Volem una Lleida capital, verda, amplia, amable i volem posar les bases per convertir Lleida en una ciutat referent, on sigui atractiu viure i treballar.
29 propostes de modificació a la revisió del POUM (pdf)

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest