Aportacions periòdiques

El nostre compromís és no demanar mai crèdits als bancs i no acceptar ajudes d’empreses que puguin coartar la nostra llibertat. Per això la teva ajuda és tan important. Ajuda'ns a mantenir la nostra independència econòmica i política.

 
Aportació mensual
5 €10 €20 €30 €50 €Altra quantitat (Euros):
Dades del titular del compte

NomObligatori

CognomsObligatori

Trieu un tipus de document:Obligatori
DNINIEPassaport

DNI/Passaport:Obligatori

* Per què demanem el DNI?

Adreça:Obligatori

Codi postal:Obligatori

Localitat:Obligatori

Província:Obligatori

El teu emailObligatori

Telèfon:

Dades bancàries

Banc o Caixa:Obligatori

Número de compte:Obligatori

IBAN:

* Què és l'IBAN?

En breu us enviarem un correu electrònic amb el full de domiciliació bancària que haureu de retornar-nos degudament signat.
També podeu descarregar-vos el full de domiciliació i fer-nos-el arribar completat al correu financem@comudelleida.cat. Si té qualsevol dubte, aclariment o observació no dubti en escriure'ns a financem@comudelleida.cat i li respondrem ràpidament.

 

He llegit i accepto la Política de Privacitat i l'Avís Legal del comúdelleida. (1).


* Si us plau, accepta els termes i condicions per continuar.

 
Informació bàsica sobre protecció de dades Responsable: Comúdelleida. Finalitat (1): Gestionar la seva donació a l'associació. Legitimació (1): Compliment d'una obligació legal. Finalitat (2): Comunicar-li informacions que poden ser del seu interès. Legitimació (2): Consentiment de l'interessat. Destinatari: El comúdelleida (1)(2) i el nostre proveïdor de correu electrònic MailChimp (2), situat als EEUU, i acollit a l'acord de seguretat EU-US Privacy. No es cediran dades a altres tercers excepte per estricta obligació legal. + info Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional, escrivint al correu electrònic info@comudelleida.cat . Informació addicional: Tal i com s'especifica en la Política de Privacitat, en les donacions de més de 2000 euros anuals es publicarà el nom del donant en la nostra web en compliment del nostre Codi Ètic. Pot consultar informació addicional en la Política de Privacitat de la nostra web.