Aportacions periòdiques

El nostre compromís és no demanar mai crèdits als bancs i no acceptar ajudes d’empreses que puguin coartar la nostra llibertat. Per això la teva ajuda és tan important. Ajuda'ns a mantenir la nostra independència econòmica i política.

 
Aportació mensual
2 €5 €10 €20 €30 €50 €Altra quantitat (Euros):
Dades del titular del compte

Nom i Cognoms:Obligatori

Trieu un tipus de document:Obligatori
DNINIEPassaport
DNI/Passaport:Obligatori

* Per què demanem el DNI?

Adreça:Obligatori

Codi postal:Obligatori

Localitat:Obligatori

Província:Obligatori

Correu electrònic:Obligatori

Dades bancàries

Banc o Caixa:Obligatori

Número de compte:Obligatori

IBAN:

* Què és l'IBAN?

Condicions generals

Relació entre l'Associació Assemblea pel Comú de Lleida i el donant

Clicant el botó 'Aportar' dono el meu consentiment i acceptació de les condicions descrites a l'Avís Legal. La realització de donacions no confereix al donant la condició d'adherit o simpatitzant a l'associació, ni drets cap a aquesta, ni està obligat pels seus estatuts.

Protecció de dades personals i autorització de manteniment de comunicacions

Clicant el botó 'Aportar' dono el meu consentiment perquè les meves dades personals siguin incorporades a un fitxer gestionat per Associació Assemblea pel Comú de Lleida, ens sense ànim de lucre amb NIF G25769332, amb correu electrònic info@comudelleida.cat i amb domicili al carrer de les Avellanes 3, amb codi postal 25005, al municipi de Lleida. Les dades personals seran tractades en estricte compliment de la legislació vigent i de la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades Personals.

Clicant el botó 'Aportar' autoritzo a l'Associació Assemblea pel Comú de Lleida l'enviament d'informacions per mitjans electrònics o no amb la finalitat de confirmar la donació i de mantenir-me informat de les activitats del Comú de Lleida. Estic informat / da del meu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les meves dades personals (Llei Orgànica 15/1999) i de revocar el meu consentiment d'enviament de comunicacions (Llei 34/2002).

Consentiment a l'ordre de domiciliació

Clicant el botó 'Aportar' autoritzo a l'Associació Assemblea pel Comú de Lleida i a la seva entitat bancària per dur a terme les operacions de recollida de càrregues i dèbits en el compte bancari que ens ha proporcionat en la quantitat i la freqüència indicada en el formulari. Les transaccions de dèbit duran a terme entre els dies 1 i 15 de cada mes.

Accepto les Condicions Generals.
* Si us plau, accepta els termes i condicions per continuar.En breu us enviarem un correu electrònic amb el full de domiciliació bancària que haureu de retornar-nos degudament signat.

També podeu descarregar-vos el full de domiciliació i fer-nos-el arribar completat al correu financem@comudelleida.cat

Si té qualsevol dubte, aclariment o observació no dubti en escriure'ns a financem@comudelleida.cat i li respondrem ràpidament.