Gràcies sr. Ros pels seus consells. Responem la carta de l’alcalde

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , .

Ahir vam trobar a la bústia aquesta carta del Paer en cap. Avui li donem resposta (més avall la podeu llegir)
Carta Alcalde Festa Major
Resposta a l'Alcalde
I si voleu llegir la resposta en un format més còmode, aquí la teniu.
ÀNGEL ROS DOMINGO
PARTIT POLÍTIC “PSC”
LLEIDA
 
Benvolgut candidat,
 
En relació a la carta que ens ha fet gentilment arribar demanant-nos no fer campanya durant la festa major, i la qual agraïm profundament, ens plauria exposar-li un seguit d’arguments i reflexions que agrairíem tingués en consideració.
D’entrada és de justícia manifestar la nostra satisfacció per l’aposta pel joc net que pregona. Som de l’opinió que mai és tard per constatar mancances i que sempre és benvingut un canvi de rumb en les actituds. Tan cert és que tots ens equivoquem  com lloable constatar que podem aprendre i corregir. Així doncs, benvingut sigui aquest rampell de fair play. Tan de bo esdevingui la norma i no l’excepció.
Per una altra banda tenim el gust de comunicar-li que nosaltres no tenim previst fer cap acte de campanya específic per aquestes dates. Allò que vostès anomenen campanya no és res més que el moment excepcional en els quals els partits com el seu surten al carrer i s’apropen a la ciutadania per demanar-los-hi el vot. Nosaltres això no ho fem. Entenem la sorpresa que aquesta afirmació els hi pot generar, les novetats imprevistes tenen la capacitat de generar perplexitat. El fet és que per a vostès és rar el que per a nosaltres és norma. Nosaltres no ens cenyim a demanar el vot al carrer, nosaltres fem política al carrer. Així ho hem fet durant molts mesos i així ho seguirem fent. Si no ho féssim no seríem nosaltres i entenem que no ens està demanant en aquesta carta que ens dissolguem.
Ara bé, aprofitant aquesta aposta pel joc net que compartim ens agradaria fer-li un seguit de propostes que sabem del cert que seran del seu gust i que la ciutadania celebrarà amb escreix.
Us invitem a aturar tota propaganda institucional, pagada amb els diners de tots, que exalta la tasca del seu govern i que en alguns casos incompleix la pròpia llei electoral.
També us recomanem posposar per després de les eleccions tot el reguitzell d’iniciatives electoralistes que ha endegat en els darrers mesos (parquímetre gratuït, targeta bus, teleassistència,…). No és just ni respon a l’esperit del joc net repercutir el seu elevat cost econòmic als comptes que haurà de gestionar el govern entrant.
Per una altra banda celebraríem que en les properes setmanes no es dugués a terme cap presentació de projectes de futur, inauguració o presentació d’acte que impliqui la seva presència. No ens enganyem, tots sabem que la coincidència d’aquests actes en aquestes dates respon a l’afany de captar votants i aquest fet ni és lícit ni es benvingut pels ciutadans. Li recomanem que concentri les forces en atendre les seves responsabilitats polítiques i de ben segur que ni en les obres ni els actes li tindran en compte la seva absència.
Finalment no voldríem de deixar passar l’ocasió d’invitar-lo al seguit de trobades que al llarg de les properes setmanes durem a terme en diferents barris de la ciutat. La ciutat que tots volem l’hem de fer entre tots i totes les opinions són benvingudes.
Gràcies per la seua comprensió i evidentment li desitgem una bona Festa Major, encara més, li desitgem  que en el futur gaudeixi d’una ciutat de Lleida on els dies de festa i alegria puguin ser la norma i no l’excepció.
 
Agrupació d’electors Comú de Lleida
Lleida, 7 de maig de 2015

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest