Hem fet i farem la feina que se’ns ha encomanat: fer propostes i fiscalitzar l’acció de govern

Posted on Posted in Notícies, Paeria.

Com sempre hem fet, avui ens seguim centrant en la tasca que ens han encomanat milers de Lleidatans: fiscalitzar l’acció de govern. Ho vam fer quan èrem fora i ho fem ara que tenim dos representants dins la Paeria.
Portem molts mesos de treball, fiscalització i denúncia propis, la voluntat d’embrutar aquesta feina ens sembla del tot reprobable. En els mesos que portem dins la institució, malgrat el bloqueig constant en l’accés a la informació, hem constatat abundants indicis d’irregularitats que seguim analitzant.
Reiterem que portarem a Fiscalia Anticorrupció tots els casos on veiem indicis de delicte, entre altres coses perquè -com a regidors- tenim el dret i el deure de fer-ho.
La nostra  campanya s’ha basat en fer propostes i en fiscalitzar l’acció de govern, durant molts mesos sense ser a dins de la Paeria, posant llum sobre radars, rescat Autobusos, dietes de La Caixa, Opacitat davant el col·lapse financer, 120.000 euros gastats en el Parc Barrufets, utilització inadequada de vehicle, La Caixa belluga més de 140 milions sense contracte públic, incompliment inversions multes radar,…
Festa Comú 1

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest