Intercanviem llibres per Sant Jordi i els cedirem a biblioteques municipals i a Mariola en Moviment

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , .

La parada de Sant Jordi de l’agrupació d’electors recollirà llibres per a biblioteques municipals i per a la biblioteca infantil i juvenil de Mariola en Moviment (MeM) perquè entenem que cal preservar l’accés a la cultura de tothom.

Una parada 2 x 1: porta aquells llibres als qui vulguis donar una segona vida

Muntarem la nostra paradeta de llibres de segona mà en horari de matí i tarda a la cruïlla del carrer del Carme amb carrer Audiència. Qui aporti dos llibres -en bon estat, siguin infantils, juvenils o per a adults- se’n podrà emportar un a escollir. El romanent de llibres el farem arribar a biblioteques municipals i a MeM.

Les persones interessades en aportar llibres que no puguin venir a la parada diumenge, poden contactar amb l’agrupació d’electors per concretar l’entrega al correu info@comudelleida.cat

Defensem una política cultural que promogui la inclusió, la generació de riquesa, la llibertat individual i col·lectiva, amb la participació d’una ciutadania activa, lliure i crítica. Una cultura comunitària situada en el bell mig de l’acció social i que, alhora, garanteixi l’ampliació de públics.
Repetim l’experiència després del magnífic resultat que va tenir fa un any, amb molts llibres recollits que es van entregar a la biblioteca municipal de Llívia.

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest