Jornada oberta Comú per reflexionar sobre la tasca feta i els reptes de futur

Posted on Posted in Notícies.

La Jornada Oberta del Comú de Lleida, celebrada aquest diumenge a l’horta de Lleida, ha servit per valorar la tasca municipal desenvolupada en el que portem de mandat i per debatre sobre les línies de treball de l’agrupació d’electors per al proper curs i per valorar les perspectives a llarg termini de cara a les eleccions municipals.
IMG_5057
Durant el matí, en grups, hem reflexionat sobre la feina que el grup municipal ha portat a terme en aquest primer any i escaig dins la Paeria, fent autocrítica i també posant en valor el treball realitzat pel bé Comú. Un any de presa de contacte amb la realitat de la Paeria que ens ha aportat molt aprenentatge per seguir construint en el que queda de mandat.
IMG_5048
Les conclusions de la jornada de treball seran la base de treball per a l’assemblea que el Comú de Lleida celebrarà el diumenge 18 de setembre. Serà l’assemblea la que consensuarà les prioritats de treball del Comú i les seues línies estratègiques a partir de les reflexions i aportacions que hem treballat avui.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest