La consulta telemàtica del Comú dóna un suport del 77’7% a anar a les eleccions del 26J

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged , , , , .

99 persones han participat en la votació telemàtica per decidir quin paper ha de jugar l’agrupació d’electors en els comicis del 26 de juny amb aquests resultats:

SI: 77 (77,78%)
NO: 18 (18,18%)
Blanc: 4 (4,04%)
L’Assemblea extraordinària que el Comú celebrarà a les 19:30h al Centre Cívic de la Mariola debatrà els arguments a favor i en contra de la proposta d’acord que es va formular en l’assemblea de fa una setmana:
El Comú de Lleida va a les eleccions generals del 26J donant suport a la candidatura de En Comú Podem i condiciona la seua participació a:

  • La signatura dels acords polítics que inclouen els documents proposta de codi ètic i l’annex als estatuts de la coalició, orientats a millorar la transparència, el rendiment de comptes i els mecanismes de participació ciutadana.
  • Mantenir, si s’escau, la mateixa llista electoral però amb un major equilibri de protagonisme dels diferents actors confluents.

Seguint el que estableix el nostre marc organitzatiu, l’assemblea cercarà un consens.
En cas que no sigui possible, procediríem a una votació presencial on podrien participar totes les persones adherides al Comú que no hagin votat en la consulta telemàtica. Els vots presencials, sumats als vots telemàtics, determinarien la decisió de l’assemblea sobre si el Comú va a les eleccions generals del 26J donant suport a la candidatura de En Comú Podem. Segons el marc organitzatiu, l’aprovació de la proposta d’acord requereix una majoria qualificada del 80%. Preveiem que l’assemblea conclogui entre les 21 i les 21:30h.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest