“La Fira de la Contractació suposa un pas més per una contractació pública transparent i accessible”

Posted on Posted in Ciutat per treballar, Comú de Lleida, Paeria and tagged , , .

La 1a Fira de la Contractació Pública ha atret 84 potencials proveïdors de la Paeria. El paer en cap, Miquel Pueyo, ha remarcat que la iniciativa té la voluntat de promoure una contractació pública sostenible, transparent i accessible i de facilitar la participació de les empreses en les licitacions. La regidora Elena Ferre ha avançat que la fira tornarà el 2022.

La fira, celebrada en un entorn telemàtic, ha estat l’aparador de les principals licitacions que emprendrà la Paeria enguany, amb 84 contractes per un valor de 7 milions d’euros. S’ha estructurat en quatre blocs temàtics, amb solucions innovadores, xerrades i participació entre empreses i responsables municipals.

Tanquem la 1a Fira de la Contractació molt satisfetes, després de viure una jornada molt profitosa de contacte amb desenes de petites i mitjanes empreses. Esperem que al teixit econòmic i a la ciutadania us hagi resultat profitosa. Hem aconseguit el doble objectiu que ens plantejàvem: promoure una contractació pública sostenible, transparent i accessible amb impuls a la participació de les petites i mitjanes empreses i en segon lloc afavorir la innovació pública en contractació, per ajudar a emprendre i innovar a les empreses del territori. La clausura l’ha fet la regidora de participació i lluita contra la corrupció, Elena Ferre. Ja pensem en la propera edició, que tant de bo sigui per fi presencial!

Presentacio de la Primera Fira de Contractació de la Paeria

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest