La inacció de l’equip de govern el fa coresponsable dels 3 tancaments de P3 públics a la ciutat

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , , , .
En la nostra defensa d’una educació pública i de qualitat, des del Comú de Lleida lamentem el tancament de tres línies de P3 a la nostra ciutat, al Secà de Sant Pere, Joan XXIII i Joan Maragall.
Escola Pública Joan Maragall

Escola pública Joan Maragall


Escola pública Joan XXIII

Escola pública Joan XXIII

L’equip de govern de la Paeria comparteix responsabilitat per aquests tancaments amb Ensenyament
Ni l’alcalde Ros ni la regidora Parra no han fet res per donar compliment a la moció de Marea Groga Lleida i altres comunitats educatives per al manteniment de totes les línies de P3 públiques a la ciutat, que es va aprovar -amb l’única abstenció del PP- en el ple de l’1 d’abril. Censurem la pràctica de donar titulars sense fer després la feina que correspondria a un mandat de ple.
L’equip de govern tampoc no ha atès la petició reiterada que el Comú li ha fet des del 14 de març per convocar urgentment el Consell Escolar Municipal per emprendre les accions necessàries tan bon punt es va conèixer la voluntat de tancaments de diferents P3.
“L’equip de govern no ha tingut la resposta que seria d’esperar d’una ‘ciutat educadora’, ha fet una defensa més que tèbia de l’educació pública i ha combregat amb les imposicions del delegat d’ensenyament” lamenta el regidor del Comú Sergi Talamonte, qui rebla: “Malgrat la mobilització de la comunitat educativa a la nostra ciutat, l’alcalde ha optat per la inacció i ha actuat en connivència amb el departament d’Ensenyament”.
Escola Pinyana

Escola Pinyana

El Comú demanarà explicacions a l’equip de govern i també preguntarà en comissió informativa en quina situació està el projecte de construcció de l’escola de Pinyana. Des del Comú valorem positivament que es faci un nou edifici i la possibilitat que l’ajuntament pugui implicar-s’hi econòmicament aportant al pressupost 1,3 milions mitjançant la cancel·lació d’un deute tributari de la Generalitat amb l’Ajuntament, a més de cedir el solar. Ja vam demanar en el seu dia un conveni amb l’ajuntament que desencallés la construcció de Pinyana.
Més info:
Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest