La jornada lúdica del Comú de Lleida reuneix ciutadans, col·lectius i partits per construir una alternativa municipal a Lleida

Posted on Posted in Notícies.

Suma-i-som-hi-6
La trobada Suma i som-hi, organitzada pel comúdelleida, ha reunit aquest diumenge al marge del riu Segre a Pardinyes, ciutadans i diferents col·lectius socials i partits polítics en una jornada lúdico-festiva. La trobada ha comptat amb actuacions teatrals, titelles i música, i amb diferents espais per al debat i l’intercanvi d’idees, que han servit per seguir fent passos cap a una candidatura en les properes eleccions municipals a Lleida basada en la participació, la transparència i el bé comú.
Suma-i-som-hi-4
Lleida es mereix un govern que gestioni els recursos que té en funció del bé comú, en benefici de les persones que viuen a la ciutat i no segons els interessos d’unes poques empreses o d’alguns grups afins al poder, ni en funció de disputes entre les diverses àrees municipals. Ens mereixem transparència real en els comptes i també en la forma de procedir; i uns criteris que prioritzin les polítiques socials. Ens mereixem eines de participació que ens donin el poder de decisió i un equip de govern que estigui disposat a escoltar i actuar en funció de la voluntat de la ciutadania i que respecti i fomenti les sinergies particulars de la ciutat a tots els nivells.
Suma-i-som-hi-7
Som tot agraïment per als ciutadans/es, col·lectius diversos i partits que heu vau participar a la trobada Suma i Som-hi. Un plaer seguir sumant plegats. I un agraïment especial a ENCARA FAREM SALAT, Festuc Teatre Companyia, Mister Jones i Joan Baró. Sou enormes.
Suma-i-som-hi-8

Diumenge 6 de juliol, assemblea del Comú mirant cap a les municipals

Després de la jornada d’avui, que valorem com a molt positiva i constructiva, el comúdelleida prepara ja la propera assemblea, que serà el diumenge 6 de juliol a partir de les 11 del matí a la sala Nausica de l’Ateneu Popular de Ponent, on posarem fil a l’agulla en el procés de confluència que ens ha de portar a crear una candidatura ciutadana en les properes municipals.
Suma-i-som-hi-9
Després de més d’un any de feina, des del comúdelleida celebrem que les candidatures ciutadanes vagin prenent forma en diferents localitats. La presentació aquesta setmana de Guanyem Barcelona constata que la construcció col·lectiva d’alternatives des de l’àmbit municipal va a més.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest