La Paeria millorarà la transparència sobre la gestió dels serveis públics a instàncies del comúdelleida

Posted on Posted in Notícies and tagged , , .

La proposta del comúdelleida per millorar l’accés a la informació sobre els principals serveis públics municipals es concretarà en un nou apartat a la web de la Paeria on la ciutadania podrà accedir als informes de seguiment dels contractes d’autobusos, aigua, residus i neteja, i jardineria.

En aquest espai, es podrà trobar la informació respecte al cost del servei i el seu finançament així com dades relatives al nombre d’usuaris i altres característiques del servei prestat.

«Pensem que és important garantir la màxima transparència, especialment en un moment en què hem d’anar adequant taxes com la de neteja al cost real del servei», explicava Laura Bergés.

«D’aquesta manera, facilitem que la ciutadania conegui de forma clara quin servei es presta, quin cost té i quina és l’aportació al finançament que fa a través de taxes i impostos».

En tot cas, el comúdelleida insta a seguir avançant en aquesta línia «El govern de moment inclourà els informes de seguiment, però queda pendent organitzar millor tota la informació sobre els serveis públics bàsics que ara es troba dispersa en la web de la Paeria, de pressupostos oberts i de dades obertes», defensava la regidora del comúdelleida Laura Bergés.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest