La Paeria porta a Fiscalia i Antifrau el #CasBanyetes i el PSC dóna a entendre que la seua gestió ha de ser investigada

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , .

Hem presentat al Ministeri Fiscal i a l’Oficina Antifrau de Catalunya el Cas Banyetes, un seguit d’irregularitats que poden ser presumptament delictuals. El responsable del Club hauria rebut, des de 2006, 810.401 euros i s’apunten els possibles delictes de suborn, apropiació indeguda i tràfic d’influències.

Cal investigar també les responsabilitats polítiques en el Cas Banyetes, que han portat a aquesta presumpta utilització en benefici propi d’una activitat cultural i educativa de la qual eren destinatàries moltes famílies de Lleida. I en aquest punt considerem que cal reconèixer i posar en valor la professionalitat de molts treballadors i treballadores que han desenvolupat aquesta tasca, i que ho han fet des d’una posició de total desconeixement dels fets apuntats.

I ens envaeix una pregunta: l’alcalde anterior i tot el seu equip, desconeixien com es contractava el Banyetes?

I, amb tota la seua gravetat, el Cas Banyetes és només un exemple de la manera de fer que ha tingut el PSC al govern, una formació que, pel que veiem avui a premsa “dóna suport a que s’investigui” l’esmentat cas. Celebrem que, per primera vegada, el grup municipal del PSC reconegui que la seua gestió mereix ser investigada. I ens envaeix una pregunta: l’alcalde anterior i tot el seu equip, desconeixien com es contractava el Banyetes?

El Comú treballa per posar llum en aquest tema des que al 2015 va entrar a la Paeria i avui recollim fruits, convençudes que cal aclarir qualsevol sospita de corrupció en l’àmbit de l’administració pública. Ho va explicar als jutjats la regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre, acompanyada de la segona tinent d’alcalde, Jordina Freixanet i de la regidora Sandra Castro.

Més info:

La GAIP confirma que el document d’encàrrec de gestió del Club Banyetes no existeix

El Comú de Lleida en contra de l’adjudicació per la gestió del Club Banyetes

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest