Lamentem que no es doni continuïtat a la Fira de la Contractació

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

La regidora del comúdelleida, Laura Bergés manifesta la seva preocupació davant de l’anunci de la regidora de promoció econòmica que renuncia a donar continuïtat a la Fira de la Contractació Pública, “una iniciativa que era i pot ser una de les principals eines de promoció econòmica de l’Ajuntament de Lleida“, afegia la regidora.

Des del comúdelleida lamenten que el govern decideixi prescindir d’aquesta fira que és clau per fomentar la transparència i impulsar l’activitat econòmica a la ciutat. “La Fira de la Contractació ha servit com a pont entre l’administració municipal i les empreses locals, proporcionant oportunitats i facilitant la participació de petites i mitjanes empreses en processos de contractació pública“, defensava la Laura Bergés.

La regidora també ha titllat de preocupant observar que el govern municipal renuncia a aquesta eina sense proporcionar una explicació clara i transparent. “Creiem que és fonamental conèixer el perquè d’aquesta decisió, ja que la Fira comptava també amb el suport d’entitats com la PIMEC, que la valorava com una eina per oferir més oportunitats a les empreses lleidatanes“, explicava la regidora del comúdelleida.

El comúdelleida ha defensat que és essencial que l’ajuntament aprofiti la contractació pública per estimular l’activitat empresarial, amb un enfocament inclusiu que beneficiï no només a les grans empreses, sinó que pensi també en les petites i mitjanes empreses de la ciutat.

Des del comúdelleida s’ha defensat continuar i reforçar iniciatives com la Fira de la Contractació Pública o l’aplicació efectiva de la Guia de la Contractació Pública Responsable, “ja que considerem que són eines valuoses per al creixement econòmic i la transparència a la nostra ciutat“, concloïa Laura Bergés.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest