Larrosa ha de rectificar o dimitir després d’haver mentit assegurant que Lleida tenia protocol de contaminació

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

El Comú de Lleida exigeix una rectificació pública al regidor d’urbanisme Félix Larrosa per haver mentit en Ple quan va assegurar que la Paeria disposava d’un protocol de Contaminació Atmosfèrica després que el Comú fes una proposta en aquest sentit arran de l’episodi de contaminació que havia patit la ciutat al novembre. Considerem que si el sr. Larrosa no està a l’alçada de l’honestedat que requereix tot càrrec públic, hauria de deixar el seu càrrec. Per responsabilitat, un servidor públic mai s’hauria d’inventar res, ni màsters o protocols de contaminació.
La proposta del Comú pel pal·liar la contaminació atmosfèrica, aturada per les falsedats del regidor

  1. Segona quinzena de novembre 2017: episodi de contaminació atmosfèrica que va situar la ciutat com a tercera capital de província més contaminada a tot l’estat.
  2. 5-12-17: El Comú de Lleida registra una moció on formula propostes per pal·liar episodis de contaminació atmosfèrica
  3. 15-12-17: Des de la Paeria es genera el document «Mesures a aplicar en episodis de contaminació atmosfèrica» i es penja al web de la Regidoria de Promoció i Gestió de l’habitat Urbà i Sostenibilitat. Les metadates evidencien que el document es va fer a corre-cuita 10 dies després que el Comú registrés la moció
  4. 26-01-18: Al ple Felix Larrosa afirma que l’Ajuntament ja té un protocol. “Diuen que al damunt l’equip de govern copia les iniciatives del Comú”, afegeix el regidor.
  5. 16-03-18: A preguntes del Comú, l’equip de govern ha d’admetre que no existeix cap protocol, només un document tècnic de treball, que no hi ha cap tramitació política del document, que no s’ha comunicat oficialment a cap altra administració.
  6. 27-03-18: Demanem explicacions en ple al sr. Larrosa que es limita a respondre: “Portem 3 anys de mandat i vostè no progressa adequadament, sr. Talamonte”, com podeu veure en aquest vídeo:


Un equip de govern sense idees que es torna a apropiar de les propostes dels altres
Des del Comú de Lleida celebrem que l’equip de govern ens manllevi propostes encara que agrairíem que els servidors públics no mentíssin i almenys ens citessin. Curiosa paradoxa que el PSC governi amb el suport de Cs i PP i amb idees del Comú, un grup al qual acusen de no formular propostes. Una manera de fer política deshonesta que denota un esgotament i una falta d’idees preocupant. L’acció de govern s’hauria d’enriquir de les propostes en positiu de la resta de grups, amb respecte i voluntat de diàleg, posant sempre el bé comú per davant de les rivalitats polítiques.
Pensem que seria molt bo que a banda de difondre notícies, posin en marxa aquestes mesures amb especial urgència en tant que poden afectar la salut de la ciutadania.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest