L’assemblea del Comú aprova per consens la llista que van determinar 1.151 persones participants a les primàries

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies, Paeria and tagged , .

L’assemblea del Comú de Lleida ha acordat la llista electoral amb que el Comú de Lleida concorrerà a les eleccions municipals en confluència amb Catalunya en Comú i Podem. La llista l’encapçalarà el candidat que va rebre més vots en les primàries, Sergi Talamonte, i mantindrà el mateix ordre que van determinar les 1151 persones que van votar en la primera volta de les primàries, ja que compleix amb tots els criteris de paritat, tant els que s’ha fixat el Comú (com a mínim una dona entre els 2 primers) com els que venen determinats per la llei (màxim de 3 persones d’un mateix sexe en cada tram de 5).

 1. Sergi Talamonte
 2. Elena Ferré
 3. Sonia Martínez
 4. Marina Pifarré
 5. Jordi Cipriano
 6. Macià Pelegrí
 7. Helena Motos
 8. Carla Galeote
 9. Alfred Sesma
 10. Francesc Beà
 11. Carme Hernández
 12. David Salcedo

La candidatura del Comú de Lleida es presentarà com a partit a les eleccions municipals, sota el paraigües de la coalició o entitat supramunicipal de Podem i Catalunya en Comú per facilitar la representació a organismes supramunicipals. No obstant, el Comú de Lleida adoptarà el procediment d’aval ciutadà propi de les agrupacions d’electors, demanant almenys 1.500 avals per poder inscriure la candidatura, i n’adoptarà també el criteri de caducitat del projecte, que haurà de renovar-se o ratificar-se de nou en cada procés electoral.

S’ha donat també el vist-i-plau a la celebració d’un plenari de programa el proper diumenge 31 de març, un treball obert a la participació de tothom i que és previ a l’assemblea on s’aprovarà el programa.

Hem forjat una llista capaç, diversa i plural fruit d’un acord amb Catalunya en Comú i Podem que s’han sumat a la candidatura del Comú de Lleida, possibilitant la unitat d’acció i garantia de participació que demana la ciutadania. Una llista suma de forces per eixamplar base electoral i per assolir majories capaces d’aspirar a governar el municipi. Aquesta voluntat de suma vol superar la lògica de les coalicions electorals i de quotes de partit, generant espais mixtos de treball on els drets i deures siguin de les persones implicades, vinguin d’on vinguin, treballant conjuntament pel bé comú, des de la transparència i la participació.

En primera fila, les 12 persones candidates que encapçalen la llista del Comú de Lleida a les municipals

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest