L’assemblea del Comú de Lleida acorda entrar a l’equip de govern de la Paeria

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

L’assemblea del Comúdelleida ha aprovat aquest dimarts que el Comú entri a formar part de l’equip de govern a l’Ajuntament de Lleida. El màxim òrgan del Comudelleida ha valorat que l’acord negociat amb ERC i JxCat compleix les condicions establertes a l’assemblea del passat 9 de juny. L’assemblea ha validat el treball de la comissió negociadora per confegir un govern que faci possible el canvi i la transformació real que ha demanat la ciutadania.

L’assemblea s’ha iniciat a les 20,05h amb la presentació de l’informe per part de la comissió negociadora, que ha valorat que el resultat de les trobades s’ajustava plenament als requisits que s’havien establert en la darrera assemblea. Posteriorment hi ha hagut un torn de preguntes per resoldre dubtes i un ampli debat sobre els pros i contres de cada escenari.

Després d’aquest punt, la taula facilitadora ha plantejat a l’assemblea el consens:

Es compleixen les condicions per entrar a govern que es van determinar en l’anterior assemblea. Entrarem a govern segons aquesta proposta d’acord creant una comissió de seguiment de l’acord que n’analitzarà el seu compliment. La primera anàlisi serà en el moment de la negociació de pressupostos, que han de visualitzar el compromís real d’un govern compartit tal i com es va establir en l’anterior assemblea. En cas que la comissió de seguiment determini que l’acord no es compleix, traslladarà a l’assemblea del Comúdelleida la decisió de si és pertinent, o no, sortir del govern.

Donat que no s’ha arribat a un consens, l’assemblea ha votat i ha aprovat amb 32 vots a favor, 3 en contra i 3 abstencions el consens plantejat.

Aquest dimecres 26 de juny el Comú de Lleida explicarem públicament l’acord del Comú, en hora i lloc que farem públic en breu.

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest