L’equip de govern fa seva la proposta del Comú de crear la marca “Horta de Lleida” i la presenta sense ni passar per comissió

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

El Comú de Lleida va presentar a l’inici del mandat una proposta sobre el Reglament de l’Horta de Lleida on apostàvem per “definir una marca pròpia de l’horta de Lleida i la seua promoció econòmica”:

Posteriorment, altres grups ho han demanat també. Un cop més l’equip de govern fa seves propostes d’altres grups sense reconèixer-ne l’autoria, sense ni parlar amb els grups proposants. Valorem molt positivament que el govern reconegui les bones idees i les impulsi, alhora que pensem que seria elegant que reconegués d’on surten les idees, qui té l’autoria de les propostes. O, si més no, no es dediqués després a dir que no fem propostes.
Confiem en un altra manera de fer política en què es comparteixin les idees i es reconegui la feina propositiva de tots els grups. Va passar amb banc de terres que proposava el Comú, ha passat amb la iniciativa per activar habitatges i solars en desús a través de cooperatives d’usuaris i en molts altres temes.
La proposta, a més, ni tan sols ha passat per la Comissió d’Horta, fet que valorem com una nova falta de respecte als altres grups i a tots els representants de diferents àmbits que la integren. De forma preocupant ens estem acostumant a veure com és menysté aquesta Comissió sense ni explicar-hi els projectes que s’estan portant a terme.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest