L’equip de govern torna a incomplir el cartipàs: menys de 4 dies per fiscalitzar 1220 decrets

Posted on Posted in Notícies.

Igual que en el primer ple de la legislatura, l’equip de govern ha tornat a incomplir l’obligació de fer públics els decrets 48 hores després de la seua signatura. Amb una clara voluntat d’obstruir la tasca de fiscalització de l’acció política que se’ns va encomanar, s’han posat a disposició dels grups de l’oposició els 1220 decrets d’alcaldia tots de cop. Per tant, respecte al ple de divendres, disposem de menys de 4 dies de marge per repassar més de mil decrets.

Els 1220 decrets d'alcaldia que s'han posat a disposició dels grups avui dilluns

Els 1220 decrets d’alcaldia que s’han posat a disposició dels grups avui dilluns


L’equip d’Àngel Ros, doncs, es torna a saltar el que estableix el cartipàs:
Cartipas sobre Decrets
Es torna a repetir el que vam viure al ple de juliol, on els grups de l’oposició no van tenir accés als 2564 decrets fins el mateix dilluns abans del ple. El Comú va formular 25 preguntes al ple que encara no han rebut resposta, i que han de ser ateses, com a molt tard, en el ple següent, el d’aquest divendres.
El Ple d’aquest divendres s’avança a les 9 i compta, per ara, amb 19 mocions, entre les quals hi ha les dos del Comú de Lleida (Per l’adequació de l’IBI a l’ús real del terreny i Sobre el deute il·legítim).
Abans del ple se celebrarà la Junta General de l’EMU, on el Comú votarà en contra dels comptes perquè no hi hem participat i perquè estem en contra de la gestió que es fa de l’EMU. Un organisme que inclou dins el ‘Pla de Barris’ obres com la climatització del Mercat del Pla i que sufraga més de 700.000 euros pel SWAP. Dels 3.481.113€ que paga EMU d’interessos, 723.904,13 corresponen al contracte SWAP, una xifra molt propera a tots els ingressos propis de l’EMU, que ascendeixen a 743.803,17€ (dades any 2014).
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest