Les persones candidates surten al carrer per animar a participar a les primàries del Comú a partir de dissabte 16

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

Les candidates i candidats a les primàries del Comú de Lleida han sortit avui al carrer per explicar a la ciutadania les primàries obertes i per a engrescar-los a participar-hi. Els integrants de la llista a les primàries han estat parlant durant el matí amb els lleidatans i lleidatanes al Mercat de Pardinyes, compartint desitjos i inquietuds amb la gent del carrer i presentant-los la llista de persones paritària, plural i pel canvi. Una llista on hi ha representats des dels moviments socials fins a àmbits tan diversos com la salut, l’educació, la lluita sindical o la política. També hem compartit i hem percebut l’alegria per haver sumat amb Podem i Catalunya en Comú per construir una candidatura unitària guanyadora.

En aquestes primàries obertes tothom amb residència a Lleida, podrà votar presencialment en taules de votació al carrer els caps de setmana del 16-17 i 23-24 de febrer. També es podrà votar telemàticament, del 16 al 24 de febrer, mitjançant una inscripció al sistema de participació telemàtica del Comú de Lleida. Finalment, el dia 3 de març en assemblea es proclamarà la llista electoral.

La gent del carrer ha rebut amb els braços oberts aquesta llista municipalista que que retorna la política i la presa de decisions a la ciutadania. Una llista que no serà decidida per cap cúpula ni cap interès ocult: la decidiran els lleidatans i lleidatanes. El Comú vol tenir una ciutat de les persones i vol fer-la entre totes.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest