Les reiterades peticions del Comú porten a que el Consell Comarcal del Segrià estudiï possibles sancions a ALESA

Posted on Posted in Comú de Lleida, Consell Comarcal, Notícies and tagged , , , , .

Les reiterades peticions del Comú de Lleida han portat a que el Consell Comarcal del Segrià hagi iniciat un procediment de règim sancionador a ALESA per incompliment del contracte, ja que no aporta la documentació econòmica i comptable ni les auditories que exigeix el plec de condicions del contracte de servei de menjador escolar.

El Comú de Lleida porta dos anys demanant aquesta documentació. Ens alegrem que per fi el Consell Comarcal li digui a l’empresa que no es pot seguir saltant el contracte i amagant els seus marges de beneficis, la informació i factures que han de provar que de debò compleix les exigències de qualitat del productes amb els que elabora els àpats dels més petits.

Lamentem però que les accions de l’equip de govern per fer complir el contracte hagin esperat a finals de mandat, sense gaires possibilitats d’aconseguir aquesta informació abans de les eleccions. I considerem fora de lloc que, malgrat els incompliments, s’hagi concedit una pròrroga a l’empresa i diverses ampliacions de contracte que també incompleixen els propis plecs de condicions. La comunitat educativa mereix totes les explicacions per part del govern comarcal.

El Comú de Lleida ha demanat que aquest incompliment de contracte reiterat durant anys per amagar aquesta informació es consideri falta molt greu (fet que podria donar lloc a sancions d’entre 3001€ i el 20% del pressupost anual del contracte).

Ple Consell Comarcal 1 feb 2019

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest