L’horta disposarà d’un servei de recollida de voluminosos a domicili

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

La Comissió de l’Horta ha aprovat avui per unanimitat la proposta del Comú de Lleida establir un servei de recollida de residus voluminosos a l’horta, deixant enrere el greuge comparatiu que fins ara hi havia respecte a altres zones Lleida.
Ens alegrem que la Comissió doni suport a la proposta per ampliar la recollida de voluminosos porta a porta també a l’horta, igual que ja es fa a la ciutat. Esperem que l’equip de govern posi fil a l’agulla i ho faci una realitat, prioritzant el bé comú i no agafant-se únicament a la defensa dels interessos d’Ilnet.
Reiterem preguntes que l’equip de govern no respon

Davant la falta de resposta, el Comú ha reiterat algunes preguntes a l’equip de govern sobre la balança al mercat central, sobre la marca Horta de Lleida i sobre la senyalització de les partides de l’Horta:

  • A la Comissió Territorial de l’Horta del mes de juny de 2017, el Comú va esmentar la necessitat de posar una balança al mercat central i una xarxa de tela per evitar nius de coloms. Llavors ens van dir que aquesta proposta hauria d’anar a la comissió d’economia, on tampoc ens han respost encara el dia d’avui. El mercat central es troba en plena activitat. Pensen fer alguna cosa o continuar redirigint-nos d’una comissió a l’altra i no donar resposta a una necessitat tan important ja esmentada ara fa gairebé un any?
  • A la Comissió Territorial de l’Horta del mes d’octubre de 2017 el Sr. Larrosa va comentar que s’estava treballant en el Codi de Bones Pràctiques per a l’aplicació de la marca Horta de Lleida i que aquest es presentaria aviat. Avui, desconeixem si s’ha creat la comissió de marca Horta que es va explicar i preguntem quan ens serà presentada i si no ho ha estat, quan la pensen crear?
  • A la Comissió Territorial de l’Horta del mes de desembre de 2017 el Comú va presentar una proposta de model de cartell per a la senyalització de les partides de l’Horta dins dels Pressupostos Participatius 2017 i segons es va quedar, un cop aprovada la idea, ensenyarien a la comissió el disseny definitiu del cartell. Està fet? Quan ho presentaran a la comissió i quan s’instal·larà?

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest