Aprovada la moció del Comú de Lleida per incrementar els recursos per lluitar contra la violència masclista

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

Celebrem que s’hagi aprovat la moció del Comú de Lleida per incrementar els recursos per lluitar contra la violència masclista. Vetllarem perquè no quedi en paper mullat. Gràcies a tots els grups que hi han donat suport, tots excepte la Crida, que s’ha abstingut.

El Comú de Lleida presentava una moció al ple de gener per instar els grups municipals a què es comprometin a treballar per tal que totes les administracions públiques incrementin el pressupost i l’apliquin per dotar dels recursos i eines necessaris tots els àmbits de la lluita contra la violència masclista.

Davant els pactes d’involució democràtica de les polítiques contra la violència masclista dels darrers temps, ens unim als col·lectius, organitzacions i persones de totes les edats i gèneres que reivindiquen els drets de les dones i la no negociabilitat d’aquests compromisos adquirits. Ens uneix la defensa de la seguretat i la llibertat de les dones i rebutjarem qualsevol acord que qüestioni o retalli els drets recollits a les lleis aprovades.

Com deia el manifest unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, “Necessitem recursos per garantir una atenció digna i de qualitat a les dones en situació de violència masclista per a la seva total recuperació, i, especialment, en tot el procés de denúncies i de procediments judicials”.

Vitrine blanc d’Espagne imatge de Mildiou a Flickr

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest