Nota d’aclariment del Comú de Lleida respecte a la informació difosa avui

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , .

NOTA D’ACLARIMENT

Respecte a la informació que hem difós aquest migdia, considerem necessari fer les següents precisions:

  • Lamentem que el comunicat hagi portat a interpretar que la denúncia presentada era contra Aqualia. Admetem la confusió que pot haver generat fer aparèixer el nom d’aquesta empresa en el titular i el text i demanem disculpes, a l’empresa, als mitjans de comunicació i als ciutadans, per les molèsties i el malentès causat.
  • Volem precisar que l’objecte principal de la denúncia és posar en coneixement del Seprona l’existència de tubs de fibrociment, que presumptament contenen amiant, a l’exterior d’unes instal·lacions municipals per investigar si hi ha hagut algun delicte mediambiental i qui en seria el responsable.
  • No era voluntat del Comú situar cap empresa ni administració en el centre de les sospites, sinó actuar amb responsabilitat perquè es posés solució amb la màxima celeritat a l’acumulació de materials que podrien ser perillosos en un indret inadequat i sense les condicions necessàries.
  • Volem fer constar que Aqualia ens ha fet saber aquesta tarda que l’empresa no té res a veure amb aquests residus, que no estan pas dipositats en dependències de l’empresa i que la gestió que fan dels residus és correcta i segueix els protocols establerts.
Per a més informació: Sergi Talamonte 619 64 13 65

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest