Participar al Comú de Lleida és així de senzill

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged , , .

Durant 2015, el Comú de Lleida va aconseguir representació a la Paeria amb dos regidors i va constituir-se com a Grup Municipal, amb dues persones més contractades per encarregar-se de les tasques administratives i de comunicació. Però hi ha molta feina per fer i ens calen mans i recursos econòmics.
Creiem en l’empoderament de la ciutadania i per això us volem conèixer i valorar el talent i la implicació d’aquells/es que vulguin formar part del vessant més actiu del Comú i estiguin disposats/des a aportar el seu granet de sorra en aquest il·lusionant projecte.
Si esteu interessats/des a participar d’alguna manera us agrairem que ompliu aquest senzill formulari. Gràcies!

Festa Comú 1
Amb vosaltres hem aconseguit no dependre dels bancs

Com estableix el codi ètic, no ens financem amb crèdits bancaris i posem a disposició de tothom els nostres comptes de manera transparent.

Si la vostra aportació, a més, pot ser econòmica, disposeu del document d’autorització de domiciliació bancària que us podeu descarregar aquí, omplir i enviar a info@comudelleida.cat
Les vostres aportacions permeten que el Comú creixi, i que poguem fer viables projectes com disposar de local propi o d’una publicació per poder difondre la tasca de l’agrupació d’electors.
Esperem construir una ciutat millor, feta per i per a la ciutadania.
Gràcies per la vostra col·laboració.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest