Per què l’equip de govern no ha fet públics els estudis comercials?

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , , .

El passat 13 d’abril l’alcalde Àngel Ros presentava a bombo i plateret els resultats complets d’uns estudis comercials que han costat més de 50.000 euros a l’erari públic. Malgrat que ho hem demanat, ni els grups municipals ni la ciutadania hem tingut accés a aquests estudis. Tan sols van difondre un breu resum, amb una selecció de dades. Davant aquest bloqueig ens preguntem qui és l’equip de govern per decidir quines dades han de ser públiques i quines no. Altre cop, pèssim exemple de transparència del nostre consistori.
No volem ni pensar, sr. alcalde, que uns treballs que han de servir per aportar dades perquè la ciutat prengui les millors decisions en un tema fonamental com el POUM es converteixin en un instrument de manipulació al servei dels interessos de l’equip de govern. Ni se’ns passa pel cap que hi hagi voluntat per part de l’equip de govern de transmetre a la població un posicionament concret més que no pas de fomentar el debat que està demanant la ciutadania i el petit i mitjà comerç en un tema cabdal.

Presentació d'algunes dades sobre els estudis comercials

Presentació d’algunes dades sobre els estudis comercials


El sr. Àngel Ros té tot el dret a defensar les superfícies comercials a partir de la informació de què disposa. El mateix dret que tenim la resta de grups municipals i la ciutadania a accedir a una informació necessària per fer valoracions i posicionar-nos sobre una qüestió rellevant per la ciutat.
L’estratègia de bloquejar la informació per a que no arribi a les veus discrepants amaga un interés per afavorir la implantació d’aquestes grans superfícies comercials? El procés de licitació -sense concurrència ni competència clara- tenia la voluntat d’incidir en els resultats dels estudis?
S’acumulen les preguntes mentre l’equip de govern oculta de manera obscena uns estudis comercials pagats entre tots.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest