Presentem una proposta per millorar i dinamitzar el Molí de Sant Anastasi a la Bordeta

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Comú de Lleida, Lleida and tagged , , , , , .

El comúdelleida, a través de la Comissió d’Innovació Social i Participació, presenta una proposta integral per millorar i dinamitzar l’entorn del Molí de Sant Anastasi a la Bordeta, reforçant la participació ciutadana i potenciant la seva utilitat com a espai comunitari.

La proposta que ha presentat la regidora del comúdelleida Laura Bergés, inclou diverses iniciatives amb “l’objectiu de revitalitzar aquesta àrea emblemàtica de la ciutat, transformant-lo en un punt d’encontre per a la comunitat local.

Des del comúdelleida es proposa realitzar un conjunt d’accions com l’embelliment de la rampa d’accés. “Es planteja incorporar una estructura tipus vinil a la rampa, i que sigui decorada amb un dibuix, seleccionat mitjançant una activitat participativa i involucrant a les veïnes i veïns del barri en el procés“, defensava la regidora del comúdelleida.

També es proposa un pla de dinamització específic per l’espai del Molí de Sant Anastasi, amb l’objectiu de generar una major activitat i un ús més eficient de l’espai. “Quan els veïns i veïnes del barri ens van presentar l’espai i ens van donar propostes per aquest Molí, una de les inquietuds principals era poder dinamitzar i utilitzar un pla per abordar aspectes com la programació d’activitats culturals, esportives, socials…“, explicava la regidora Laura Bergés. La regidora afegia que la finalitat d’aquest pla és fomentar la participació de les entitats i el veïnat del barri, garantint també una correcta climatització de l’espai perquè se’n pugui fer un ús més comfortable.

El comúdelleida reclama en la seua proposta millorar l’accessibilitat i la promoció de la seguretat dels vianants, amb un pas de vianants davant del Molí de Sant Anastasi. “Cal tenir en compte les necessitats dels vianants i crear un entorn amable i accessible“, afirmava la Laura Bergés.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest