Prop de 300 vots en les 10 taules al carrer en el primer dia de Primàries Obertes per fer la llista per a les municipals del Comú de Lleida

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies, Paeria and tagged , , .

Les primàries obertes del Comú de Lleida han començat avui amb 10 taules i més d’una seixantena de persones treballant-hi, entre voluntàries i fedataris. Valorem com a molt positiva la participació de la gent de Lleida, que en aquest primer dia (fins a les 19h) ha emès 280 vots: 251 presencials a les taules del centre de la ciutat (8), la Bordeta i Serrallarga i 29 votacions online, a través de la nova plataforma de vot telemàtic que el Comú ha posat a disposició de la ciutadania.

Les 10 taules s’han posat en funcionament amb total normalitat sobre les 10 del matí, i per la tarda s’ha ressituat la taula de la plaça Europa al Clot de les Granotes i la de Cappont a la Pl. Blas Infante, per facilitar l’afluència de veïns/es a les urnes. Demà al matí tornarem a treure les urnes al carrer (excepte la del mercat de Pardinyes) mentre que la tarda de diumenge es podrà votar presencialment a la plaça Mossen Cinto Verdaguer (davant Funàtic) i a la pl. Ricard Vinyes.

Durant la setmana es mantindrà oberta totes les tardes de dilluns a divendres la urna situada al local del Comú de Lleida al c/ Enric Pubill “Lo Parrano” 8 (Balàfia). El proper cap de setmana es completaran les votacions obrint de nou taules per tota la ciutat i incloent Sucs.

Tothom que visqui a Lleida, encara que no sigui militant ni votant del Comú, pot dir quines candidates i candidats prefereix entre els 12 que s’han presentat. Aquesta és una candidatura municipalista i participativa. Aquest és un projecte col·lectiu, divers i complementari, és una llista paritària il·lusionant i pel canvi, feta a partir de l’acord del Comú de Lleida amb Podem i Catalunya en Comú per construir una candidatura unitària guanyadora

En l’edició anterior de primàries del Comú (2015) van votar 573 persones, de les quals 176 van fer-ho per via telemàtica.

Taula Primàries Comú 2019 a Plaça Europa (matí)

Taula Primàries Comú 2019 a Plaça Europa (matí)

Taula Primàries Comú 2019 a plaça Mossen Cinto Verdaguer (davant Funàtic)

Taula Primàries Comú 2019 a plaça Mossen Cinto Verdaguer (davant Funàtic)

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest