Proposem la incorporació de la perspectiva de gènere a la pàgina web de l’Horta de Lleida

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

Marina Pifarré, com a representant del comúdelleida en la Comissió Territorial de l’Horta, ha presentat avui una proposta perquè hi hagi una revisió de la pàgina web de l’Horta de Lleida i es realitzin canvis per incorporar la perspectiva de gènere.

“Tenint en compte la importància i el paper que tenen i han tingut les dones rurals a l’Horta de Lleida, cal que aquesta realitat es vegi reflectida en tots els seus àmbits” explicava la representant Marina Pifarré.

Demanem un canvi en la pàgina web de l’Ajuntament i específicament en el nou web de l’Horta de Lleida, incorporant-hi un llenguatge inclusiu de gènere en tots els apartats, siguin titulars o continguts.

La proposta presentada també especifica que s’incorpori una pestanya que es tituli “Dones rurals” i que s’hi detallin els esdeveniments, activitats, actes, trobades, publicacions i reconeixements a les dones rurals de Lleida.

Reclamem un apartat específic en el punt “L’Ajuntament és Horta” de la pàgina web, relatiu a la feina de la Comissió Territorial de l’Horta on es detallin les notícies i es pengin les propostes i acords que s’hi adoptin.

La proposta que hi fem té la voluntat d’aplicar una perspectiva feminista transversal, en aquest cas posant en valor el paper de la dona en l’àmbit de l’Horta.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest