El govern vol eliminar els futurs Parcs Urbans de Lleida

Recuperem el sistema de Parcs Urbans

El nou Planejament Urbanístic imposat pels socialistes elimina els 5 grans Parcs Urbans projectats i no dóna cap justificació de la seva desaparició ni proposa cap alternativa.

No podem permetre que facin desaparèixer els grans parcs urbans projectats a la ciutat. Els 5 grans parcs han de ser les joies de Lleida i han de conformar el futur caràcter de la ciutat com un referent en espais humans i pulmons verds urbans.

Per defensar la futura qualitat de vida i dels espais de gaudiment comunitari de la ciutat cal mantenir els Parcs Urbans de Vallcalent-Mariola, Hospitals-Balàfia, Secà de Sant Pere-Marimunt, Magraners-Quatre Pilans i Rufea-Instituts en el nou Pla d'Organització Urbanística Municipal, assegurant la seva execució futura i la seva viabilitat econòmica.

Prou places dures

Proposem a més definir normativament la tipologia i enjardinament i arbrat dels espais verds de la ciutat i no comptabilitzar les mitjanes de les avingudes i rotondes com a part de la reserva obligatòria d’espais verds als nous barris.