Rebutjades les propostes del Comú per destinar més recursos a ocupació a través de l’IMO

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

Davant el rebuig de l’equip de govern, el Comú de Lleida ha decidit retirar les esmenes que ha presentat al pressupost de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí per incrementar en 418.000 euros el pressupost, una mesura per augmentar la plantilla amb l’objectiu de:

  • Poder realitzar més accions encaminades a millorar la ocupabilitat de les persones desocupades a la ciutat
  • Aconseguir una millora de les subvencions d’altres administracions a les empreses que contractin personal que surti de les accions formatives pròpies
  • Realització a través de la UdL de cursos especialitzats de Pèrit informàtic, formació reglada inexistent fins ara al territori català i amb un alt valor afegit.

Finalment, vist que la presidència no va acceptar cap proposta del Comú de Lleida, el conseller Carlos González va retirar-les de l’IMO.

Imatge de Paeria


Tombada la proposta per augmentar els ingressos propis a Turisme
Les propostes realitzades per l’agrupació d’electors al pressupost de Turisme (basades en la proposta del Pla d’acció 2018 de la presidència del Consell Municipal de Turisme) consistien en incrementar els ingressos propis amb l’objectiu de fer minvar la transferència corrent de l’Ajuntament i equiparar-la a la del 2017. Les aportacions que va fer arribar el conseller Carlos González van ser denegades, a l’espera que sigui presentat el pressupost general per tenir marge de negociació amb l’equip de govern.
El grup municipal del Comú va rebre les propostes de pressupostos dels organismes autònoms municipals de l’IMO i de Turisme dimarts al migdia, amb menys de 48 hores de marge per poder-los analitzar i valorar la presentació d’esmenes. Malgrat el Comú va registrar les esmenes el primer dia hàbil en què podíem fer-ho (el matí del 2 de novembre) vam comprovar com aquestes no es van fer arribar als membres del consell de turisme. Un cop més l’equip de govern se salta els terminis per lliurar documentació a l’oposició i amaga la tasca d’alguns grups quan aquests presenten alternatives.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest