Reclamem temps i consens per a l’aprovació inicial del POUM de Lleida

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged .

Els grups municipals del PDeCAT, ERC-Avancem, la Crida per Lleida-CUP, el Partit Popular i el Comú de Lleida a l’Ajuntament de Lleida insten l’equip de govern a ajornar la presentació en Comissió Informativa de Polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i sostenibilitat de la proposta per a l’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) fins al mes de juny.
Els partits de l’oposició consideren que el POUM és una eina cabdal per al desenvolupament i el futur de Lleida, i, per tant, necessita del màxim consens possible.
Per això demanen que es destini aquest lapse de temps a la discussió, el consens i la concertació d’aquest Pla amb els diversos agents socials, econòmics i de tot tipus de la ciutat, ja que aquesta eina de planificació afecta l’activitat econòmica, la mobilitat, el desenvolupament urbà en interacció i diàleg amb l’entorn natural.
Així mateix, proposen que durant aquest temps s’acabin de redactar els documents necessaris per a la total conformació d’aquest Pla per dur-lo a la seva aprovació inicial amb garanties, atès que la documentació facilitada és incompleta en àmbits com la mobilitat, el comerç, el paisatge urbà o l’ordenació de l’espai fluvial.
El PDeCAT, ERC-Avancem, la Crida, el PP i el Comú recorden que el procés de revisió del POUM de Lleida es va iniciar fa més de tres anys, amb la presentació d’un Avanç que ha sofert moltes modificacions des d’aleshores i, per tant, requereix d’una nova anàlisi.
Notícies relacionades:
El Comú organitza un plenari obert a tota la ciutadania per tractar el POUM el 15F
El POUM, un vestit a mida per a interessos privats a Torre Salses, l’ARE de Carrefour, les torres de la Llotja i Gran Gardeny
El Comú demana que el POUM es faci en base a un creixement de població real per evitar especulació urbanística

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest