Revista Paeria, un conte de color rosa

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged .

Els 50000 exemplars mensuals de la revista «La Paeria» costen cada mes 7.989 euros a l’erari públic i són un conte de color rosa sobre Lleida, amb la versió de l’equip de govern sobre algunes coses que passen a la ciutat. El relat hegemònic del PSC només té 2 contrapunts: els breus articles dels grups municipals i les engrunes destinades a la «societat civil», que per aquest govern es restringeix a la FAVLL i un parell de sindicats. Tant de bo el Consell Editorial permeti que la comunicació es faci al servei de la comunitat i no del senyor Àngel Ros.
portada
Els grups rebem abans de cada número de la revista la llista tancada dels temes que l’equip de govern publicarà, sense ni veu ni vot sobre què es tractarà i menys encara sobre la manera de tractar-ho. Tot s’ho cou l’equip de govern. En el número de març hi veureu els grans resultats de la campanya sobre pobresa energètica: un món rosa on no hi tenen cabuda els diversos casos de talls de subministrament perquè la Paeria no ha fet la feina de signar convenis amb les subministradores per complir llei 24/2015. O hi llegireu que els lleidatans han gaudit de vora mig milió d’hores gratuïtes per aparcar a la zona blava. Potser ni teniu cotxe, o potser patiu les dificultats de bellugar-vos en bici per Lleida. O potser us pregunteu si la manera de millorar la mobilitat és regalar parquímetre pagat amb diner públic.
Potser a la revista Paeria us ha cridat l’atenció el projecte de recuperació de l’entorn natural i productiu de l’horta que diu que té l’equip de govern. Altres grups estem treballant moltes propostes de l’horta, i la mateixa gent de l’horta tenen moltes coses a dir. No són dignes de figurar a la revista «La Paeria»?
Si hem de pagar cada mes 8000 euros per donar informació de la ciutat, potser que no utilitzem només un color. A Lleida no és tot de color rosa. Millor utilitzar tota la paleta cromàtica.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest