Satisfacció del Comú per poder portar a la Paeria les ganes de canvi de la gent de Lleida

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , .

Assumim amb entusiasme i responsabilitat la feina de fer possible un ajuntament transparent, participatiu i centrat en generar bé comú. La diversitat que hi ha a la Paeria és una oportunitat per a una nova manera de governar, on el diàleg deixi enrere el temps de les majories absolutes.

Avui és un gran dia i no tan sols pel Comú. Avui és un gran dia per a la gent optimista, els responsables, els somiadors, els intrèpids, els valents. Avui és un gran dia per a tots aquells que algun dia s’han sentit dir “això no pot ser” això no és possible” no te’n sortiràs mai”.

Avui el Comú deixa de ser una aventura per esdevenir una responsabilitat.

Avui tenim una bona notícia a explicar: les coses que s’han de solucionar, es poden solucionar. Les persones que es proposen reptes els poden assolir. La ciutat que imaginem és possible.
No volem creure que això és mèrit nostre, que obtenir 2 regidors és un premi. No hem fet res més que el que calia fer i no tenim més mèrit que el de tenir i poder disposar de l’energia per atendre el clam de la nostra comunitat.
Avui és un dia per celebrar. Demà ho serà per aturar-nos a endreçar i recollir tots els aprenentatges del camí que hem fet. Al següent començarem a treballar.
Festa Comú 2
Els 2 regidors que heu escollit del Comú no són els que entren per agafar cadira a la Paeria, sinó els que obren la porta de l’ajuntament a tota la gent de Lleida. Comptem amb vosaltres per fer la feina engrescadora que tenim per davant, ja des d’aquest dimecres, quan farem la primera assemblea del Comú com a grup municipal a les 8 de la tarda a la Plaça Ricard Vinyes.
Tan sols demanem als ciutadans de Lleida que la mateixa responsabilitat i compromís que han tingut a l’hora de votar-nos, la tinguin també a l’hora d’exigir-nos. No ens perdoneu cap traïció, no tolereu cap frau, no deixeu que ens adormim. Res del que hem fet valdria la pena si no som fidels fins al final al nostre propòsit.
Agraïm a tothom qui ens ha acompanyat en aquest primer tram del camí, de forma molt especial als que ens heu fet confiança amb el vostre vot i als que han dedicat moltes hores al projecte Comú. Gràcies.
Avui el Comú deixa de ser una aventura per esdevenir una responsabilitat.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest