Seguim treballant per l’educació pública, per mantenir-hi tots els centres oberts, tota l’oferta de P3 i per reduir ràtios

Posted on Posted in Ciutat amable, Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , .

Des del Comú de Lleida hem treballat sempre en defensa de l’educació pública, per mantenir tots els centres educatius i totes les línies de P3, per reduir ràtios i per lluitar contra la segregació escolar. Hem contribuït activament a la decisió anunciada aquest dimarts de no tancar l’Escola Cervantes. Celebrem que entre totes s’hagi pogut revertir i seguim treballant colze a colze perquè es portin a terme totes les actuacions que calen en aquest i en altres centres de la ciutat de manera dialogada i comptant amb la comunitat educativa.

Tant la Paeria com el Departament d’Educació crearan una taula de diàleg i planificació en la que també hi participaran la comunitat educativa, les famílies i les entitats vinculades a l’escola i al barri per fer una prospecció del futur del centre i abordar les actuacions urgents per revertir la situació actual de segregació. El Pacte de Ciutat per a la Millora de l’Educació ha de ser l’escenari per acordar les grans decisions que permetin una distribució de les famílies que faci una ciutat més cohesionada i integradora.

Més info:

El Ple, contra el tancament de línies de P3 a Lleida (2016)

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest